BVK verwelkomt nieuw bestuurslid!

Bestuurders zijn lastig te vinden. Met dat probleem kampen veel verenigingen. Wij prijzen ons bij de BVK gelukkig met een vaste kern, maar met het vertrek van Marcel Merk, onze ICT-man, als bestuurslid voelden we de noodzaak om het bestuur te versterken. En een versterking is het geworden. We waren blij verrast dat Ate Loonstra zich bereid verklaarde om aan te schuiven bij het BVK-bestuur. We hadden Ate al eerder benaderd, maar hij stond afgelopen winter op het punt om vader te worden van een tweeling. Bovendien heeft Ate een drukke baan. Toch gaf hij als kersverse vader onlangs tijdens de online ALV zijn jawoord aan de BVK.

Sinds de zomer van 2018 is Ate actief als matcher en in die twee jaar is hij uitgegroeid tot een van de beste matchers van de Matching Community. Hij matchte verschillende kale spiegels van het SKP van Weesp die soms al meer dan 15 jaar ongematcht waren gebleven! Voor de Weesper Hengelaarsbond schreef Ate een mooi SKP-rapport dat ook op onze website valt te bewonderen. We denken/hopen
met Ate een manusje-van-alles te hebben binnen gehaald waar wij als BVK/Matching Community nog veel plezier aan kunnen beleven, mits we hem niet overvragen!

Ate in zijn element

FacebooktwittermailFacebooktwittermail