Update BVK-werkzaamheden

Voor het geval nieuwe leden zich afvragen waar we mee bezig zijn (geweest) een korte update:

  • We zijn bezig met de voorbereiding van een convenant met beroepsvissers over het ontzien van spiegelkarpers en grote schubs. Op dit moment is de combinatie van beroepsvissers aan zet.
  • We zijn druk met het uitbreiden van deze website. We streven naar een breed opgezette interessante en informatieve site waar je gemakkelijk de weg vindt. De verwachting is dat we 15 april de lucht in gaan.
BVK - Nieuwsbrief - 01

We krijgen veel positieve reacties op onze eerste BVK Nieuwsbrief die op de beurs in Zwolle is verschenen.

Dat is een gedrukte versie die nu al een collectors item schijnt te zijn. We geven ze niet zomaar weg, maar iedereen die zich aanmeldt als lid krijgt de Nieuwsbrief per post thuisgestuurd.

Tevens heeft een aantal van ons heeft deze maand succesvolle SKP-uitzettingen georganiseerd in het Twentekanaal (KSN Regio Oost) en Flevoland (Karpercommissie HSVL/D). Deze uitzetting maakte deel uit van de schenking uit het fonds van de Topcompetitie Karper en waren een donatie aan de trajecten waar deze georganiseerd werden. Deze uitzettingen zijn vanwege de bestaande SKP-uitzetting met voilledige monitoring gebeurd.

Ben je geïnteresseerd in Spiegelkarperprojecten, houd je van karpervissen op de open watercomplexen van Nederland en Belgie, sta je kritisch ten opzichte van karperbeheer dat gaat voor groot en veel?

Sluit je bij ons aan en vul het inschrijfformulier op deze site in en maak 10 euro over.

Eind april verschijnt bij alle leden de tweede BVK-Nieuwsbrief op het scherm.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail