Projectspiegel van de maand – De transformatiespiegel

details-transformatiespiegelOnze trouwe leden en lezers zijn het intussen stilaan gewoon; iedere maand weer een verslagje van een aparte projectspiegel. In deze mei-bijdrage trekken we opnieuw naar West-Vlaanderen. Het inmiddels gekende kanaal Gent-Oostende zette ons bijna op een dwaalspoor. Een recente terugmelding van ’n Bynensspiegel uit 2011 deed onze wenkbrauwen fronsen. Schubben leken plotsklaps verdwenen, anderen doemden dan weer op. Hoe zo’n schub kan verloren gaan (of alsnog terug verschijnt op het karperlijf), lees je in De transformatiespiegel.

Tot op vandaag passeerden enkel projectspiegels de revue in deze rubriek. Het lijkt misschien alsof de BVK het niet begrepen heeft op originele kanaal- of rivierspiegels. Niets is minder waar. Ook hervangsten van zogeheten originals kunnen ons flink wat info verschaffen. De titel ‘projectspiegel van de maand’ willen we dan ook graag aanpassen in ‘spiegel van de maand’. Niet onmogelijk dat we over een tijdje de rubriek nog verder oprekken naar ‘karper van maand’.

Hoe dan ook: wil jij graag een spiegelkarper (original of uitgezet door een SKP) met een verhaal in de schijnwerpers zetten, laat het ons dan weten. Wie weet verschijnt jouw vangst binnenkort in onze succesvolle maandelijkse rubriek.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail