Primeur: Live matching op Carp Den Bosch!

Misschien heb je weleens gehoord van de Matching Community? Of misschien is het al een gewoonte van je om je gevangen spiegelkarpers daar te melden? Op Carp Den Bosch kun je op de stand van Sportvisserij Zuidwest Nederland uitgebreid kennis maken met het matchen van karpers: het koppelen van een vangstfoto aan een uitzet/plankfoto. Je weet wel die eindeloze reeks foto’s van Spiegelkarperprojecten van spiegelkarpers die vlak voor uitzetting zijn gefotografeerd.

Het leuke is dat op Carp Den Bosch in de hoek van de Matching Community spiegelkarpervangsten ter plekke worden gematcht, althans dat wordt geprobeerd! Dan kun je met eigen ogen eens zien hoe dat matchen van vangstfoto’s in z’n werk gaat. Dat kan dus ook jouw vangstfoto zijn die je op je telefoon hebt staan. Enige voorwaarde is dat het een vangstfoto (linkerflank) is van een spiegelkarper gevangen in open(baar) water. Met een beetje geluk hebben de matchers van de Matching Community, terwijl jij een rondje over de beurs loopt jouw vangst al gematcht! En dan krijg je vangstplankfoto plus de info over de uitzetspiegel gelijk op je telefoon! (Discretie is gegarandeerd. Er wordt bij de MC niets buiten eigen kring gedeeld of gepubliceerd zonder jouw instemming!)

Dus zorg dat je foto’s van nog niet gematchte spiegelkarpervangsten van openbaar water op de beurs paraat hebt en meld ze bij de stand van de Matching Community!

Tot dan!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail