Nieuwsbrieven Online

Wij horen vaak en graag dat onze Nieuwsbrieven worden gewaardeerd door onze leden. In het algemeen zijn ze een mengelmoes van leuke feiten, wetenswaardigheden, mooie SKP-foto’s en nieuws. Met aandacht voor vormgeving in elkaar gezet zodat we elk jaar een mooie gedrukte bundel kunnen maken. Die Nieuwsbrievenbundels zijn zelfs al een collectorsitem geworden.

Al sinds onze oprichting komt af en toe de vraag op of we de Nieuwsbrieven, de bundel en bijvoorbeeld de rubriek Spiegel van de maand exclusief voor (contributie betalende) leden moeten houden of niet. Juist omdat we (ook) een voorlichtingsfunctie hebben, kiezen we meestal voor de openbaarheid zoals bijvoorbeeld met onze rubriek Spiegel van de maand.

We gaan er vanuit dat karpervissers en andere geïnteresseerden vooral lid willen worden van een club die ze inhoudelijk aanspreekt en waar ze zich thuis kunnen voelen. Die haal je niet over met het blijvend verstoppen van een Nieuwsbrief. Vandaar dat onze Nieuwsbrieven tot en met 2018 sinds vandaag online staan. Vooral dus leuk voor niet-leden en hopelijk een aansporing om lid te worden van onze BVK. We blijven nog wel even op twee gedachten hinken door de Nieuwsbrieven van 2019 nog even alleen voor leden te houden…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail