Nieuwsbrieven online

Onze website is voor ons een belangrijk medium waarmee wij communiceren met de buitenwereld. Voor de (betalende) leden publiceren wij ook enkele malen per jaar een nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden over uitzettingen, met bijzondere vangsten en matches, mooie SKP-foto’s, en informatie over wat er verder in de actualiteit speelt.

Om deze nieuwsbrieven niet verloren te laten gaan komen deze ongeveer een jaar na publicatie ook digitaal op de website. Ze zijn dan voor iedereen toegankelijk. Vooral leuk voor de niet-leden, maar hopelijk tegelijkertijd een aansporing om ook lid te worden van de BVK en zo eerder op de hoogte te zijn van alles wat er speelt.

Afgelopen week zijn de nieuwsbrieven tot en met 2021 online gezet. Je vindt ze hierboven in het menu rechts, of door te klikken op een van de volgende links: nieuwsbrieven 2020 / nieuwsbrieven 2021. De nieuwsbrieven van 2022 en van 2023 houden we eerst nog even voor de betalende leden. Als je deze ook meteen wilt lezen raad ik je aan hierboven onder het kopje algemeen even naar het inschrijfformulier te gaan en ook lid te worden. Voor slechts 12,50 ben je dan meteen heel 2023 lid van de BVK en steun je onze activiteiten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail