Karperavond – Karpercommissie AHV

Vrijdagavond 15 februari 2013 vond in Amstelveen een karperavond plaats, georganiseerd door de karpercommissie van de AHV. Onze voorzitter Joris was, naast Bart Voeten, een van de sprekers. Joris bracht het verhaal over 15 jaar Spiegelkarperprojecten met veel opmerkelijke en merkwaardige feiten over projectspiegelkarpers van de AHV.  Aan het eind van de presentatie was er ook aandacht voor de BVK.  De avond was zeer goed bezocht met op het hoogtepunt zelfs 130 karpervissers.

In de pauze werd er een tombola georganiseerd. Groot was de verrassing dat de opbrengst naar de BVK mocht gaan! Uiteindelijk bleek er niet minder dan 450 euro te zijn opgehaald! Een geweldige opsteker voor ons en onze financiële positie en een hart onder de riem. Langzaamaan mogen we gaan geloven dat we als vereniging geaccepteerd (gaan) worden door (veel) karpervissers.

We willen de organisatie van de avond en met name Timon van der Put en Roy van Zwieten bedanken voor deze geste. Ook de sponsornamen van de tombola  noemen we graag.

  • Piet Vogel rods & tackle
  • Martin SB
  • Hengelsport Utrecht
  • Shimano

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail