Adoptiegame SKP Zuidelijke Randmeren

Het gaat best goed met de terugmeldingen bij SKP-Zuidelijke Randmeren. Dat is vooral te danken aan een select aantal karpervissers. Wij hebben de indruk dat er nogal wat vangsten verloren gaan. Dat is jammer, al is het maar omdat we bij ZRM het uitzetprogramma en de keuze voor een uitzettype vooral op terugmeldingen baseren.

Om wat meer terugmeldingen te krijgen hebben we bedacht een spelelement toe te voegen aan het terugmelden van karpers.

Allereerst: wie dit jaar (2019) drie gematchte (spiegel)karpers van SKP-ZRM weet te vangen mag gratis één adoptiespiegel uitzoeken. Bij zes projectspiegels of -edelschubs twee adoptiespiegels enzovoorts. Uitkiezen kan bij de komende uitzetting, maar het mag er ook eentje zijn uit onze adoptie-etalage op de website van de BVK. https://www.karperbeheer.nl/karperadoptie/skp-zrm/

Ook kun je een door jou gevangen projectkarper adopteren op voorwaarde dat die niet al door een ander is geadopteerd. De eerste prijswinnaar hebben we al! Dennis Jonkers is het seizoen voortvarend begonnen. In nauwelijks drie weken tijd wist hij al 6 projectspiegelkarpers van SKP-ZRM te vangen!

Dennis met een Tsjech uit november 2017

Dennis met een Tsjech uit november 2017

Z’n oog was gelijk al op onderstaande Tsjech gevallen: een spiegel uitgezet in november 2016 en nu bij Dennis al goed voor 79 cm bij 9.2 kg.

Dennis krijgt de plankfoto terug met zijn naam erop. Een tweede adoptiekarper mag hij nog uitzoeken.

Een plankfoto met je naam erop

Een plankfoto met je naam erop

We hebben nog een speciale prijs in petto. Tim kreeg het vorig jaar voor elkaar om op dit immense water z’n eigen adoptiespiegel te vangen! Dat unieke feit hebben we toen zomaar voorbij laten gaan. Vanaf nu willen we elke karpervisser die een van z’n eigen adoptiespiegels weet te vangen belonen met drie gratis adoptiespiegels en een speciale prijs, uitgereikt tijdens de prijzenavond van het Internationaal terugmeldweekend eind september 2019.

Wat we maar willen zeggen: blijven melden die (spiegel)karpers: spiegelkarpermelden@outlook.com

Tim Frijters en Joris Weitjens

FacebooktwittermailFacebooktwittermail