Test je matchingtalent met de BVK-matchingquiz!

Het in elkaar projecteren van details is onontbeerlijk bij moeilijke gevallen.Vorig jaar hebben we met de BVK op diverse beurzen een matchingquiz gepresenteerd. Dat was een groot succes. Ervaring of geen ervaring, iedereen wilde weleens testen of dat matchen van een teruggevangen spiegelkarper met een plankfoto nu echt zo moeilijk is. Enig talent is meer dan meegenomen, maar de echt goede scores kwamen van mensen die er echt voor gaan zitten. En dan nog heb je de addertjes onder het gras. Ook de meest ervaren screeners doen niet voor niets af en toe een beroep op onze dienst check je match’. Daar kun je ook alvast wat aanwijzingen terugvinden voor het doen van de quiz.

Omdat we niet vaak op beurzen staan maar we de quiz wel heel leuk vinden doen we het nu puur digitaal via onze website en Facebookpagina. Maandelijks plaatsen we een vangstfoto van een spiegelkarper of eventueel een edelschubkarper met daarnaast twee plankfoto’s. De bedoeling is natuurlijk om de goede plankfoto erbij te zoeken terwijl het ook mogelijk is dat geen van beide plankfoto’s een match geven.

Je kunt redelijk inzoomen op de foto’s, maar net zoals in het echt zijn de foto’s niet altijd van topkwaliteit. Op een eenvoudig invulformulier kun je je uitslag kwijt plus (eventueel) een korte toelichting.

Na de sluitingsdatum van de quiz maken we het het juiste antwoord bekend met een gedetailleerde uitleg. We werken met een puntensysteem zodat we aan het eind van het jaar

‘de matcher van het jaar’

kunnen aanwijzen. We denken nog na over een passende prijs.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail