Algemeen

Soms geven vangsten van projectspiegels antwoord op vragen, vaker roepen ze vragen op. Prikkelend zijn meldingen al gauw. In deze rubriek wordt elke maand een projectspiegelkarper waar een verhaal aan vastzit in de BVK-etalage gezet. Het gaat daarbij niet om de grootste of de mooiste, maar om projectspiegels die opvallen door ‘hun daden’: denk aan bijzondere staaltjes van migratie of groei.

Vanuit onze ervaring en kennis plaatsen wij die staaltjes in een breder kader en spreken verwachtingen uit voor de toekomst van de projectspiegel. Het mooie van monitoring van Spiegelkarperprojecten (SKP-en) is dat je de individuen hun gehele leven kunt volgen.

Bij deze spreken we af elke projectspiegel van de maand en publiek te blijven (op)volgen. Dus als de projectspiegel nog eens wordt gemeld, zetten wij dat direct op onze site.

Ken jij ook een boeiend verhaal over een projectspiegel stuur dat verhaal plus foto’s naar contact@karperbeheer.nl en wij zetten het met verklarend commentaar in deze rubriek.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail