Jaargang 2019

 

Nieuwsbrief #20 – 2019

De matching Community (kort: MC) krijgt het aardig druk. Naast het organiseren en inrichten van de MC zelf, komen de terugmeldingen en het daarbij horend matchwerk aardig op dreef. Flink wat watersystemen hebben trouwens hun weg naar de Onedrive gevonden.

In Vlaanderen is er de aankondiging van de Ronde van Vlaanderen voor karpervissers. Meerdere open waters (rivieren en kanalen) worden doorheen het jaar aan de tand gevoeld. Voorop; het sociaal gebeuren!

Flink wat opvallende meldingen in deze editie. Een knappe Scheldespiegel die plots in Gent opduikt, het verhaal van Henry en Henri, een vreemde vogel die maar geen rust leek te vinden. Minder fraai; een uitgesproken projectspiegel op de markt in Den Haag. Na wat zoekwerk blijkt het een ‘uitgespoelde’ projectspiegel te zijn die buitengaats gevangen werd door beroepsvissers.

Nieuwsbrief #21 – 2019

In het voorwoord stelt Joris zichzelf de moeilijke vraag; matching of catching? Grutto’s, matches, te zijner tijd ’t schepnet onder een karper schuiven. Kiezen is verliezen!

Opnieuw aandacht voor onze Matching Community. Ook de One Drive groeit stukje bij beetje verder aan. Diezelfde One Drive blijkt trouwens het ideale platform voor het bewaren en delen van ongematchte karpers.

In deze bijdrage opnieuw een behoorlijke rist aan opvallende meldingen. En ook hier speelt de MC een zekere rol; een overzwemmer zorgt voor aardig wat screentijd, maar wordt alsnog herkend als eentje uit de Benedenrivieren. Nieuwsbrief 21 wordt finaal afgesloten met een sublieme oranje IJselmeerschub voor Ate!

Voor het bekijken van de elektronische versie van de Nieuwsbrief heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Adobe Reader

FacebooktwittermailFacebooktwittermail