Jaargang 2014

 

Nieuwsbrief 5 Nieuwsbrief #5 – 2014

De tweede jaargang van de BVK nieuwsbrief is een feit.  Hierin stelt wederom een bestuurslid zich aan jullie voor in de rubriek: De spiegel van. Wie dat dit keer is…? Als niet-lid zul je toch even geduld moeten hebben want zoals gebruikelijk krijgen eerst de leden de nieuwsbrief toegestuurd. Verder de eerste SKP- meldingen uit Vlaanderen en Nederland. Het voor leden bekende ratjetoe aan informatie afgewisseld met leuk en prikkelend nieuws en natuurlijk een projectspiegel van de maand. Dit keer Dirkje…

 Nieuwsbrief #6 - 2014 Nieuwsbrief #6 – 2014

We zijn best trots op onze NB. Zeker als je het vergelijkt met het e-mail berichtje uit de tijd van het Centraal Overleg Spiegelkarperprojecten. Hoewel de inhoud bij de BVK onveranderd voorop staat wil het oog ook wat en vooral dankzij Raymond Hakkert is onze Nieuwsbrief het aankijken waard. In deze nieuwsbrief aandacht voor karperbenutting/beroepsvisserij, korte mededelingen omtrent SKPs, Enquete karperbestanden open wateren, Kweek en leverantie perspectieven en nog veel en veel meer.

Verantwoord karperbeheer is actueler dan ooit en wij dragen onze doelstellingen met passie en plezier uit.

Nieuwsbrief-7-2014 Nieuwsbrief #7 – 2014

Nieuwsbrief nummer 7 heeft een recorddikte. Niet dat het onze ambitie is om ‘m steeds dikker te maken, maar het geeft aan dat we niet verlegen zitten om stof. We gaan van start met het aankondigen van onze jaarlijkse hoogdag, namelijk onze ledenvergadering en open meeting. Materie die wij heel nauw blijven volgen is de beroepsvisserij, dat dit ook in het veld nauw wordt gevolgd door onze leden kunnen jullie hier lezen. Traditioneel kunnen we jullie terug opvallende terugmeldingen voorschotelen alsook heel heuglijk nieuws vanuit SKP De Bernisse/Brielse Meer.

Dat wij blijven timmeren aan de weg naar de ideale uitzetspiegel lezen jullie in het verslag van ons werkbezoek aan Viskwekerij Corten. Eindigen doen we met Florian Landstra die ons een sterk staaltje karperdurf brengt. Veel leesplezier!.

 

Voor het bekijken van de elektronische versie van de Nieuwsbrief heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Adobe Reader

FacebooktwittermailFacebooktwittermail