Jaargang 2013

 

BVK Nieuwsbrief #1 Nieuwsbrief #1 – 2013

 

De eerste editie van onze nieuwsbrief welke wij trots hebben mogen presenteren op Carp 2013. In deze nieuwsbrief beschrijven wij graag het profiel van de ideale uitzetspiegel, stellen we een van onze bestuursleden voor, blikken we terug op de petitie ‘Laat de Spiegels voor de Sport’, klanken uit het zuiden en veel meer….Klik snel op de link of afbeelding om nu de elektronische versie te kunnen lezen.

 

 BVK Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #2 – 2013

 

De tweede editie van de nieuwsbrief is daar. Hierin stellen we wederom een bestuurslid aan uw voor. Is er kort SKP niuews omtrent leveranties, Friese doorbraak, voortgang van de ideale spiegel. Ook zijn er natuurlijk ook weer klanken vanuit het zuiden. Verder ook een stukje over de website, wederom een mooi verhaal over de spiegel van de maand en nog meer…Klik snel op de link of afbeelding om nu de elektronische versie te kunnen lezen.

 

Nieuwsbrief #3 - 2013 Nieuwsbrief #3 – 2013

 

In de derde nieuwsbrief van 2013 blikken we graag vooruit. De uitzettingen komen er weer aan, en misschien stel jij (of je vereniging) je wel de vraag wat de kwekers aankomende winter kunnen leveren? We hebben de belangrijkste kwekers even aan de tand gevoeld. Jan Van Mechelen van visteeltcentrum Valkenswaard kreeg zelfs ons bestuur over de vloer. Benieuwd naar zijn strategie van de aankomende jaren? Honger naar flitsend fotomateriaal van éénzomerige Valkenswaardspiegeltjes?

Naast deze periode-gebonden onderwerpen zijn er uiteraard ook dit keer de vaste rubrieken. Zo kreeg Joris (alweer) een bijzondere vangstmelding van ‘de verstekeling’ binnen.

 

 

Nieuwsbrief #4 - 2013 Nieuwsbrief #4- 2013

 

In dit nummer kijkt de voorzitter, een jaar na de aftrap van de BVK,  hoe we er voor staan. Wat hebben we bereikt en waar bleven we steken. Filip Matthys, of met andere woorden; de Rode Duivel in deze (nog) overwegend oranje BVK-bijt, doet in deze editie zijn persoonlijk verhaal. Verder de nodige girl-power, veel mooie meldingen en nieuws over de SKP-uitzettingen van afgelopen najaar. Bovendien een projectspiegel van de maand aangeleverd door oudgediende Gerard Schaaf en nog veel meer.

 

 

Voor het bekijken van de elektronische versie van de Nieuwsbrief heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Adobe Reader

FacebooktwittermailFacebooktwittermail