VISSEN Magazine – Vipmedia Publishing and Services

Het VISSEN magazine is het orgaan van de AHV. Gemiddeld 5 tot 6 x per jaar brengt de hengelsport vereniging voor haar leden dit blad uit, boordevol informatie voor jong en oud, leuke viservaringen en met de nieuwste technieken en snufjes op visgebied. Ook hierin worden diverse artikelen gepubliceerd omtrent karperbeheer.


Artikel-Uitschieters

Uitschieters

Voor projecten van open water is het onderwerp migratie en verspreiding van karper niet alleen reuze interessant, het is ook van belang bij de keuze van uitzetplekken en de omvang van een eventuele uitzetting. Joris schreef voor het blad VISSEN van de AHV een artikel over de opmerkelijke uitschieters in migratie. Toeval of zit er lijn in die bewegingen? Lees meer


Karpers-clasifiserenKarpers classificeren

Wie ooit bij een karperuitzetting is geweest kan de indruk hebben gekregen dat er zomaar ergens een ‘teiltje’ wordt gelost. Niets is echter minder waar. De karpercommissie (kacie) van de AHV bereidt de jaarlijkse karperuitzettingen zorgvuldig voor. Classificatie is bij de kacie een gevleugeld begrip. Hoog tijd onze werkwijze eens uit te leggen aan de leden.

Lees meer over hier over in het artikel van het blad VISSEN.


 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail