BVK-sympathisanten

Al vanaf de oprichting in november 2012 streeft de BVK naar rijkdom. Rijkdom wat kennis betreft. Door middel van Spiegelkarperprojecten, enquêtes, gesprekken het hengelaars, overleg met instanties en rapporten willen we zoveel mogelijk kennis rond het beheer van karperbestanden bijeen krijgen.

Een financiële rijkdom hebben we hoegenaamd niet voor ogen. Onze clubkas moet niet uitpuilen. Met net voldoende middelen om een jaar goed te kunnen werken, zijn we allang tevreden. We springen bewust zuinig om met de jaarlijkse bijdrage van onze leden, en trachten zo veel als mogelijk dat geld terug bij hen te krijgen. Denk maar aan de Nieuwsbriefbundel van 2013.

Als BVK willen we een neutrale koers varen en willen we onafhankelijk zijn van bijvoorbeeld commercieel getinte instanties. Toch staan we niet per definitie negatief tegenover donaties of milde giften van personen of bedrijven.

Om het neutrale karakter van de BVK in ere te houden, hebben we vanaf dag één beslist om geen reclame (in welke vorm van welk product ook) op onze homepage te maken. Toch willen we onze gulle schenkers op de één of andere manier in de kijker plaatsen. Als blijk van onze waardering en dankbaarheid, zeg maar.

Die tegemoetkoming willen we realiseren met deze pagina. Hieronder een overzichtje van onze spontane gevers. Alvast bedankt voor jullie loyale bijdrage.


De Karperbootshop

De Karperbootshop levert de kwalitatief hoogwaardige en bekende rubberboten van Vortex. Deze speciale karperboten behoeven eigenlijk weinig introductie. Karpervissers door heel Europa maken gebruik van deze extreem veilige en stabiele boten!

www.karperbootshop.nl


Sunrise Baitservice

Sunrise Baitservice is een boilie leverancier in het Noorden van het land die als ruim 10 jaar geheel in eigen beheer van grondstof tot eindproduct gestoomde boilies levert voor met name de open water visserij op de grote boezemwateren. Boilies van hoge kwaliteit tegen een faire prijs! Boilies in uiteenlopende maten tussen de 12 en 32 mm.

www.sunrisebaitservice.com


Dutch Carp Metals

Lennart Hoomoedt en Arjan Verkoelen hebben samen het bedrijf Dutch Carp Metals. Deze richt zich op specifieke RVS producten voor de karpervisserij. Denk hierbij aan snagears, rodpodhouders, Big V’s, steunen maar ook boiliemachines en diverse custom made projecten.

Facebook


Dynostar

Dynostar

Sinds enkele jaren is Joost Jochems bedrijfsleider van Dynostar. Dynostar spitst zich toe op het ontwerpen en produceren vanvermogentestbanken voor snor- en bromfiets, moto en auto. Daarnaast is Joost al bijna tien jaar begaan met spiegelkarperprojecten. Hij stond mee aan de wieg van het Belgische SKP op het kanaal Gent-Oostende. Dat Joost op vandaag nog steeds zijn steentje bijdraagt, siert deze immer sympathieke en goedlachse Nederbelg.


MTCBaits

MTC Baits

Een aasfirma. Mitsz van der Kamp kwam tijdens Carp 2013 spontaan naar ons toe om een gulle gift te doen aan de BVK. Mitsz woont in een gebied (Amsterdam) waar veel aan actief en verantwoord karperbeheer wordt gedaan dus dat speelt wellicht een rol?


ahv

Tombola karperavond AHV

Een avond georganiseerd door Timon van der Put en Roy van Zwieten van de karpercommissie van de AHV. Gehouden in februari 2013 in Amstelveen. Joris hield daar een praatje over 15 jaar SKP en de opbrengst van de tombola ging naar de BVK: een spontane en joviale actie van de organisatie.


NAM

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleert de Nederlandse Aardolie Maatschappij haar medewerkers om via vrijwilligerswerk een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dat ook het karpervissen een volwaardig onderdeel van onze maatschappij vormt is gebleken, want van het NAM personeels donatie fonds heeft de BVK een mooie bijdrage mogen ontvangen.


RYBY

RYBY

Een groep karpervissers met Poolse roots. Een van de doelstellingen is Poolse vissers vertrouwd te maken met het moderne karpervissen waarbij karpers netjes wordt behandeld en terug worden gezet. Betrokkenheid bij SKP-en helpt daar enorm bij. RYBY deed al op dag 1 na oprichting van de BVK een gift.

RYBY heeft bij het project van Amsterdam verschillende spiegels geadopteerd waarvan er al enkele zijn teruggevangen door Poolse karpervissers!


Koi Ridderkerk

Koi en Vijver Webshop Ridderkerk

Koi karpers zijn vrij gevoelig voor verkeerde verzorging of voeding. Daarom willen wij van koi en vijvercentrum Ridderkerk ervoor zorgen dat iedereen met een vijver en koi karpers de beste kwaliteit producten krijgt. Wij streven ernaar al uw vragen professioneel te beantwoorden. In onze winkel vindt u alles voor uw vijver. We verkopen verschillende soorten filters, pompen en planten. Wilt u (nieuwe) koikarpers? Wij verkopen verschillende soorten koi’s van verschillende leeftijden. Bent u van plan om koi’s in uw vijver te houden? We geven u graag tips over voeding en verzorging!

Kom gerust eens bij ons langs, wij staan u graag te woord met koffie en thee. Of kijk alvast op onze website!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail