Tim Frijters vangt eigen adoptiespiegel terug in de randmeren!

Hoe groot is de kans dat je een eigen adoptiespiegel terug vangt in open water?

Tim Frijters, matcher bij SKP-ZRM, adopteerde in 2016 drie projectspiegels van de 153 in het Gooimeer uitgezette Tsjechen. Na bijna twee jaar vissen kon hij afgelopen week eindelijk z’n net steken onder zo’n 2016 Tsjech van 8 kg. En ja, Tim had daadwerkelijk hoop dat het een eigenadoptie vis was! Beetje gek ben je dan wel, maar tot z’n grote verbazing stond bij de overduidelijke match bovenaan op de plank in stift; Tim! Hij liet z’n match nog wel checken maar er was geen twijfel.

Jammer dat we (nog) geen prijs op hebben gezet op zo’n kunststukje, maar het is sowieso een van harte gegund cadeautje voor Tim.

Tim met z’n adoptiespiegel uit november 2016

Tim met z’n adoptiespiegel uit november 2016

Die adoptie van uitgezette spiegels is niet alleen maar leuk, het is voor het SKP- Zuidelijke randmeren ook noodzaak om het uitzetprogramma volledig te kunnen financieren. Tim Frijters en ik staan op het punt om een bestelling te doen voor najaar 2018 en de grootte van die bestelling hangt dus ook af van hoeveel geld we in het laatje krijgen door die adoptie. Er staan prachtige vissen in de etalage van de zuidelijke randmeren. Kijk hier maar eens;

http://www.karperbeheer.nl/karperadoptie/skp-zrm/

kies een spiegel, stort een tientje op het rekeningnummer van SKP-ZRM ZRM NL 16 INGB 0004652822 onder vermelding ‘adoptie’ en je hebt je eigen adoptiespiegel! (Waar je dan dus vervolgens weer achteraan kunt….)

Joris Weitjens

FacebooktwittermailFacebooktwittermail