Eenvoudig maar met reden lid worden van de BVK?

De uitzettingen zijn weer begonnen. Het zal opvallen dat er een metamorfose heeft plaats gevonden op de karperplank. In plaats van kale, niet erg fraai gebouwde spiegelkarpers, zijn het in 2017 de ‘plaatjes’ van spiegelkarpers die de boventoon voeren. Voor ons bij de BVK is dat een droom die uitkomt, maar ook een droom waar we met ons team hard voor gewerkt hebben de afgelopen jaren. Dus mocht je je afvragen waar je aan bijdraagt als je overweegt om lid te worden van de BVK dan is die mooie, gemakkelijk herkenbare, spiegel op de plank het meest tastbare resultaat.

 We begrijpen dat je wel erg gemotiveerd moet zijn om nu nog een 2017-lidmaatschap af te sluiten bij de BVK. Vandaar onze ledenactie op herhaling!

Wie voor 2018 aansluit bij de BVK, is meteen ook lid voor het kalenderjaar 2018 en uiteraard ontvang je direct de meest recente nieuwsbrief en de komende van december 2017. Op de koop toe krijg je de gedrukte bundel 2017 (verschijnt in januari 2018) gratis thuis gestuurd. Uiteraard staan we weer het gehele jaar klaar om antwoord te geven op al jouw vragen rond karperbeheer.

En dit voor het luttele bedrag van tenminste €10!

 

Het inschrijfformulier online invullen en het verschuldigde bedrag overschrijven. Makkelijker kan haast niet.

Deze actie geldt ook voor (ex)leden die afgelopen jaar/jaren vergeten hebben hun tientje actief te voldoen op onze rekening. Nee, wij hebben geen automatische incasso, maar met internetbankieren toch een niet al te grote moeite… Dan ben je weer gewoon lid en sturen we je alsnog de laatste BVK-nieuwsbrieven.

 

Wil je graag voor een paar jaartjes in ’t verschiet betalen? Geen probleem, wel graag vermelden bij overschrijving. Zo zit je meteen en makkelijk voor enkele jaren op de eerste rij!

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail